Ontdek onze aankomende webinars en events.

Concordia Textiles

Textile Industry


Concordia Textiles is een toonaangevende speler op de internationale markt van hoogwaardige textielweefsels. Met bijna een eeuw ervaring en afdelingen in Europa en Azië biedt Concordia een verticale integratie aan van weven, verven, printen, coaten tot lamineren.

De uitdaging


Voor de HR-diensten zijn het uitdagende tijden. Het is een understatement dat het voor veel bedrijven steeds moeilijker wordt om de juiste (technische) profielen aan te trekken, laat staan om openstaande vacatures op een creatieve manier in de kijker te zetten.

De aanpak


De tandem employer branding & job recruitment is ontzettend belangrijk in je HR-stategie op social media. Vooral dat eerste wordt nog te vaak onderschat. Via content marketing hebben we een langetermijnvisie uitgewerkt waarin authentieke, sterke content creatie (foto en video) centraal staat.

De resultaten


Specifieke resultaten bereik je door doelgerichte social media campagnes (job recruitment). Eerst zorg je ervoor dat de advertenties aan de juiste doelgroep(en) getoond wordt en vervolgens laat je ze solliciteren via een overtuigende jobpagina. Al deze online spanningen worden voortdurend gemonitord in een overzichtelijk dashboard.

up next:

ARE YOU READY?

Wij helpen jou uitblinken
via social media!


CONTACT