Ontdek onze aankomende webinars en events.

voestalpine Sadef

STEEL INDUSTRY


voestalpine Sadef heeft meer dan 70 jaar ervaring in de productie van koudgevormde stalen profielen. Wij gingen specifiek aan de slag in de solarafdeling.

De uitdaging


De coronapandemie zorgde er eigenhandig voor dat de drukke beurskalender met tientallen internationale evenementen plots helemaal leeg liep. Om daarop te anticiperen zocht voestalpine Sadef professionele begeleiding bij het online bereiken van hun doelgroep.

De aanpak


Aangezien er heel wat stakeholders in dit verhaal betrokken zijn, organiseerden we een strategische workshop om alles eens van A tot Z te overlopen. Hoe zit de werking van Sadef Solar juist in elkaar? Waar liggen de sterktes en opportuniteiten? Na deze interactieve sessie stelden we een stevige leidraad op met alle do’s en don’ts.

De resultaten


Dit rapport zorgde ervoor dat we meteen heel praktisch te werk konden gaan. De social media content lag voor het grijpen en ook de juiste tone-of-voice lag meteen al vast. Dankzij deze social media strategie konden we iedere maand de juiste content marketing en campagnes lanceren naar de beoogde doelgroep. Mét succes!

" Professionele begeleiding bij het online bereiken van onze klanten is meer dan cruciaal. "


Delphine Collie, Marketing Manager

up next:

AG Insurance

INSURANCE

ZNA ziekenhuizen

HEALTHCARE

Alex Dewulf Vastgoed

REAL ESTATE

ARE YOU READY?

Wij helpen jou uitblinken
via social media!


CONTACT