Ontdek onze aankomende webinars en events.

WE ARE SOCIAL TACO

Ons team van experten staat klaar om jouw online verhaal te vertellen.

ONZE WAARDEN

Onze waarden zorgen voor resultaat,
élke dag opnieuw.Uitblinken in wat we doen.


Experten die nederig blijven.


Samen zijn we sterker.


Inspireer en word geïnspireerd.


Altijd enthousiast.

Say hi to

Thijs

Founder & Social Media Strategist


Als alumnus Devine is Thijs een expert in digital design, videomontage, fotografie en het bouwen van websites. Kortom, hij kent de weg in de digitale wereld van vandaag én morgen! Door de combinatie van zijn jarenlange ervaring én een stevige dosis West-Vlaamse nuchterheid bepaalt Thijs samen met jou de juiste strategie voor jouw bedrijf.


Favoriete Emoji:

🌮

Say hi to

Yoni

Account Manager Torhout


Met een eeuwig enthousiasme luistert Yoni graag naar jouw doelstellingen. Ze staat steeds klaar om te brainstormen over mogelijkheden en inspireert graag met nieuwe trends. De koffie staat alvast te wachten, mail haar gerust voor een leuke babbel.Favoriete Emoji:

🥳

Say hi to

Stijn

Social Performance Marketeer


Tijdens de uitvoering van jouw social media is Stijn jouw vast aanspreekpunt. Een soort ‘goede huisvader’ dus, maar wel één met een frisse aanpak en coole sportschoenen in plaats van stoffige pantoffels. Want Stijn heeft een grote passie voor sport, wat zeker van pas komt om jouw bedrijf extra dynamiek en pit te geven!


Favoriete Emoji:

🎧

Say hi to

Maxine

Social Creative


Als Social Creative gaat Maxine jouw verhaal vormgeven van begin tot eind. Door haar fotografisch oog, creatieve insteek en jeugdig enthousiasme tilt ze jouw social media naar een hoger level.Favoriete Emoji:

🤩

Say hi to

Elise

Social Media Manager


Instagram, Tiktok en Facebook zijn geen geheimen voor Elise. Je mag haar altijd wakker maken om gezellig uit eten te gaan of om de stad te verkennen. Als Social Media Manager volgt ze de nieuwste trends op om up-to-date te blijven met de technologische snufjes. Met raad en daad zal ze onze klanten leiden doorheen deze wereld.


Favoriete Emoji:

👩🏽‍💻

Say hi to

Karen

Office Manager & Finance


Met haar geweldig talent voor communiceren, plannen en organiseren is Karen de drijvende kracht achter onze dagelijkse werking. Als Office Manager laat ze de kantooromgeving soepeler verlopen en is ze het centraal aanspreekpunt voor administratie en boekhouding.Favoriete Emoji:

😅

Say hi to

Virginie

Videograaf


Als alumnis Film, TV & Video aan het NARAFI is Virginie vastberaden om het merkverhaal van de klant op een unieke en boeiende manier tot leven te brengen. Haar ervaring als freelance videografe bij grote producties waaronder The Voice, James The Musical, De Zonen van Van As en Bake Off komen hier zeker bij van pas.


Favoriete Emoji:

😂

Say hi to

Charlotte

Social Designer


Als Social Designer is Charlotte voortdurend op zoek naar innovatieve en creatieve manieren om merken op social media te laten uitblinken. Dankzij haar achtergrond in Grafische en Digitale Media beschikt ze over uitgebreide expertise in het creëren van visueel aantrekkelijke content die perfect past bij de identiteit en stijl van de klant.Favoriete Emoji:

🫶

Say hi to

Kiara

Social Media Specialist


In haar rol als Social Media Specialist is Kiara de drijvende kracht achter de social media campagnes en zorgt ze ervoor dat alle berichten stipt op het juiste moment online verschijnen. Dankzij haar expertise zal ze onze klanten uit regio Torhout begeleiden om uit te blinken via social media.


Favoriete Emoji:

🥰

Say hi to

Justine

Account Manager Kruisem


Met haar achtergrond in communicatiewetenschappen en ervaring in de HR-wereld heeft Justine een brede kennis opgebouwd. Ze is altijd bereid om te luisteren, te adviseren en te inspireren met één doel: jouw bedrijf laten uitblinken via social media.Favoriete Emoji:

😁

ARE YOU READY?

Wij helpen jou uitblinken
via social media!


CONTACT