WE ARE SOCIAL TACO

Ons team van experten staat klaar om jouw online verhaal te vertellen.

naam

Thijs
naam

Stijn
naam

Maxine
naam

Xandro
naam

Gaëlle
naam

Jouw naam?

Say hi to

Thijs Wostyn

Founder & Social Media Strategist


Als alumnus Devine is Thijs een expert in digital design, videomontage, fotografie en het bouwen van websites. Kortom, hij kent de weg in de digitale wereld van vandaag én morgen! Door de combinatie van zijn jarenlange ervaring én een stevige dosis West-Vlaamse nuchterheid bepaalt Thijs samen met jou de juiste strategie voor jouw bedrijf.


Favorite Emoji:

🌮

Say hi to

Stijn Vanhaverbeke

Social Media Specialist


Tijdens de uitvoering van jouw social media is Stijn jouw vast aanspreekpunt. Een soort ‘goede huisvader’ dus, maar wel één met een frisse aanpak en coole sportschoenen in plaats van stoffige pantoffels. Want Stijn heeft een grote passie voor sport, wat zeker van pas komt om jouw bedrijf extra dynamiek en pit te geven!Favorite Emoji:

🎧

Say hi to

Maxine Libbrecht

Digital Designer & Fotografe


Als Content Creator gaat Maxine jouw verhaal vormgeven van begin tot eind. Door haar fotografisch oog, creatieve insteek en jeugdig enthousiasme tilt ze jouw social media naar een hoger level.


Favorite Emoji:

🤩

Say hi to

Xandro Vandewalle

Videograaf


Naast zijn liefde voor de lens is hij een echte wereldreiziger en koffiefanaat. Door zijn koffieverslaving en grote passie voor video’s staat hij altijd met volle focus klaar om het perfecte beeldmateriaal te nemen.Favorite Emoji:

🎬

Say hi to

Gaëlle Vanderhispallie

Account Strategist


Na 10 jaar professioneel rondreizen landt Gaëlle bij ons in Torhout. Haar doorgedreven passie voor groei maakt Gaëlle dé perfecte sparringpartner. En dat kan in English, Nederlands of Français! Und ein bisschen Deutsch. 😉


Favorite Emoji:

🍹

ARE YOU READY?

Let's 🌶 up your
social media marketing!


CONTACT