NIEUWS: Social Taco breidt uit met kantoor in Kruisem

WE ARE SOCIAL TACO

Ons team van experten staat klaar om jouw online verhaal te vertellen.

naam

Thijs
naam

Yoni
naam

Stijn
naam

Maxine
naam

Elise
naam

Xandro
naam

Jouw naam?

Say hi to

Thijs

Founder & Social Media Strategist


Als alumnus Devine is Thijs een expert in digital design, videomontage, fotografie en het bouwen van websites. Kortom, hij kent de weg in de digitale wereld van vandaag én morgen! Door de combinatie van zijn jarenlange ervaring én een stevige dosis West-Vlaamse nuchterheid bepaalt Thijs samen met jou de juiste strategie voor jouw bedrijf.


Favorite Emoji:

🌮

Say hi to

Yoni

Account Manager


Met een eeuwig enthousiasme luistert Yoni graag naar jouw doelstellingen. Ze staat steeds klaar om te brainstormen over mogelijkheden en inspireert graag met nieuwe trends. De koffie staat alvast te wachten, mail haar gerust voor een leuke babbel.Favorite Emoji:

🥳

Say hi to

Stijn

Social Performance Marketeer


Tijdens de uitvoering van jouw social media is Stijn jouw vast aanspreekpunt. Een soort ‘goede huisvader’ dus, maar wel één met een frisse aanpak en coole sportschoenen in plaats van stoffige pantoffels. Want Stijn heeft een grote passie voor sport, wat zeker van pas komt om jouw bedrijf extra dynamiek en pit te geven!


Favorite Emoji:

🎧

Say hi to

Maxine

Social Creative


Als Social Creative gaat Maxine jouw verhaal vormgeven van begin tot eind. Door haar fotografisch oog, creatieve insteek en jeugdig enthousiasme tilt ze jouw social media naar een hoger level.Favorite Emoji:

🤩

Say hi to

Elise

Social Media Manager


Instagram, Tiktok en Facebook zijn geen geheimen voor Elise. Je mag haar altijd wakker maken om gezellig uit eten te gaan of om de stad te verkennen. Als Social Media Manager volgt ze de nieuwste trends op om up-to-date te blijven met de technologische snufjes. Met raad en daad zal ze onze klanten leiden doorheen deze wereld.


Favorite Emoji:

👩🏽‍💻

Say hi to

Xandro

Videograaf


Naast zijn liefde voor de lens is hij een echte wereldreiziger en koffiefanaat. Door zijn koffieverslaving en grote passie voor video’s staat hij altijd met volle focus klaar om het perfecte beeldmateriaal te nemen.Favorite Emoji:

🎬

ARE YOU READY?

Let's 🌶 up your
social media marketing!


CONTACT